Výzva #kazdytydennovyrecept

Srpen

Středomořský hrnec s cuketovými knedlíčky

Knedlíčky se sice nepovedly tak, jako vypadaly na receptu z Apetitu, přesto bylo jídlo vynikající a “rozteklé” knedle nebyly velkou vadou na kráse 🙂

brokolicové bruschetty s červeným hummusem

Brokolicové bruschetty s červeným hummusem

Recept ze Zeleninové kuchařky mě zaujal nejen originálním servírováním hummusu, ale i samotný hummus je skvělý. O kuchařce více píšu v článku na blogu.

Salát s cuketou a čočkou

Svěží kombinace cukety, čočky, máty a avokáda je do léta jako dělaná.

Řepné gazpacho

Připravit z červené řepy polévku ve stylu gazpacho by mě teda určitě nenapadlo, ale ještě, že jsem recept podle záříjového Gurmetu vyzkoušela. Je vynikající!