….na chleba, na housku anebo na co chcete. Důležité je vědět, čím jim to natřete.
Na Instagramu se řada vás shodla, že by si přála více receptů na pomazánky. Vzhledem k tomu, že pomazánka je jednoduché jídlo, které se dá zvládnout během chvíle, budete mít určitě chuť jich vyzkoušet víc než jednu. Proto vám co měsíc servíruji hned 3 tipy na pomazánky a k tomu recept na nějaké to pečivo nebo krekry, na které jim to doma anebo sobě můžete namazat.
Dubnová edice:
Mrkvová s vejcem
Špenátová
Brokolicová s kozím sýrem
Kurkumové krekry
Květnová edice:
Cuketová s brynzou
Ředkvičková
Z pečené červené řepy
Žitno – špaldový chléb bez hnětení
Červnová edice:
Hráškovo-avokádová
Drožďová
Lilková
Chlebové placky bez kynutí
Červencová edice:
Lososová
Rajčatová
Cuketová s cottage
Semínková bageta s mákem
Srpnová edice:
Hermelínová
Tuňáková
Fazolovo-papriková
Celozrnný pivní chléb s cibulkou
Zářijová edice:
Mrkvová s celerem
Řepná s tofu
Avokádová s kuřetem
Říjnová edice:
Žampionová
Vajíčková s petrželí
Veganská dýňová
listopadová edice:
Pikantní masová
Veganská křenová
Zeleninová
prosincová edice:
Šmirkas (brynzová pomazánka)
Trochu “jiná” česneková,
Olivová tapenáda